Estels DIY

Un taller per fer-te el teu estel de principi a fi. Si no te n'has fet mai cap aquesta és la teva, aquest dissabte 1 d'octubre a les 4 de la tarda ensfarem un estel que podràs fer volar quan vulguis, si no hi ha vent arrenques a còrrer i funciona.És un tipus d'estel oriental i pensat pels més petits. Un cop n'has après res t'impedeix encadenar-ne uns quants i fer un estel multiple.

L'estel que farem és copiat d'un model molt sencill que algú em va portar de Mongòlia, funciona, és fàcil, no t'ho pots perdre!!

Observarem altres models i no ens limitarem a copiar, intentarem innovar!!

2on taller de guardioles

el segon taller de guardioles personalitzades.

 

guardiola 07

 

guardiola 08

Rajola-Mural

Taller dedicat a la creació d'una rajola de fang amb diferents tècniques. Esgrafiat, pintat, baix-relleu i textura. Aquest és un taller experimental per nens i nenes i adults a partir de 3 anys.

S'ofereixen tallers personalitzats per a families que es vulguin crear un mural-ceràmic per la cuina o com a element decoratiu i arquitectònic. Amb aquest mural podreu deixar l'emprempta artística de tota la família amb la perdurabilitat pròpia de la ceràmica!

Rajoles fetes per nens i nenes de 2, 4 i 5 anys.

 

Embalum

Taller de volum dedicat al cartró. Construirem bitxus, cotxes, cases, coses amb cartró reciclat molt fàcil d'aconseguir i de treballar. Aprendrem a retallar, enganxar, ensamblar, a fer patrons que ens donaran solidesa a les formes i que tindrem preparades pels més petits i/o que improvitzarem amb els més grans.

A LaPampalluga ja fa mesos que guardem cartrons de tot tipus per realitzar aquest taller: capses d'ous, tubs del paper de water o d'al·lumini, caixes de bombetes, de sabates, de nevera, grans làmines d'embalatge de mobles, etc. És el material "gratuit" més accessible dels entorns urbans, les possibilitats creatives són inmenses. 

Imatges d'altres edicions d'Embalum

Guardioles personalitzades

 Taller familiar pels qui vulguin participar en la creació de la seva guardiola de terrissa. A partir de la forma de bombeta "típica" de guardiola tornejada el dia abans, es tracta de pintar-la i afegir-hi elements que la facin totalment única i original. Nens i nenes a partir de 4 anys.

 

Enfanga't

Enfanga't és el taller fang familiar de LaPampalluga. Orientat sobretot a que els més petits tinguin un primer contacte apassionant amb l'argila i a parents que valorin l'autenticitat de la ceràmica com a mitjà d'expressió artística d'infinites possiblitats creatives i educatives! Llegiu més en aquest article sobre el fang.

Subcategories