aprendre a mirar

Taller experimental: A partir de la idea de que els nens del segle XXI estan sobre-estimulats, que això els insensibilitza en la capacitat d'aprenentatge  s'ha concebut aquest "anti-taller", mirar diferent, potser a partir de la meditació, respirant, tancarem els ulls i deixarem que s'instal·li un ABORRIMENT tolerable (si es pot dir així) per "des-instal·lar" la impaciència. Aborrim-nos per després, sense donar-nos compte, emprendre la tasca creativa a partir de composicions efímeres  sense presses ni establint cap rol predeterminat que impliqui realitzar objectes per emportar cap a casa.

Amb materials a l'abast* treballarem, conjuntament i per grups, sobre la taula i buscarem donar forma al desordre i el caos, si és que n'hi ha.

*materials reciclats i reciclables: fang sec, fang liquid, cartrons, papers, fustes, fulles, etc.

Capgrossos

Taller de Capgrossos. Aquest taller va sorgir per una necessitat de fer-se  present  al barri i  tenir uns capgrossos com cal que donin al barri on està integrada  LaPampalluga la cirereta de la ilusió i la disbauxa que cal en una festa major com cal. 

Aquests s'han estrenat a la festa major del barri Devesa-Güell just a mitjans de setembre. A la Pampalluga estem convençuts que la imatgeria popular te un component d'autenticitat que amenitza l'ànima festiva de qualsevol poble o ciutat que s'apreciï a si mateixa!

 

 

 

Embalum

Taller de volum dedicat al cartró. Construirem bitxus, cotxes, cases, coses amb cartró reciclat molt fàcil d'aconseguir i de treballar. Aprendrem a retallar, enganxar, ensamblar, a fer patrons que ens donaran solidesa a les formes i que tindrem preparades pels més petits i/o que improvitzarem amb els més grans.

A LaPampalluga ja fa mesos que guardem cartrons de tot tipus per realitzar aquest taller: capses d'ous, tubs del paper de water o d'al·lumini, caixes de bombetes, de sabates, de nevera, grans làmines d'embalatge de mobles, etc. És el material "gratuit" més accessible dels entorns urbans, les possibilitats creatives són inmenses. 

Imatges d'altres edicions d'Embalum

Sobre els monogràfics

Els diferents monogràfics són els tallers casuals i que prometen una programació variada amb diferents artistes que ens aportaran idees diferents. Si per altra banda esteu interessats en oferir algún taller singular poseu-vos en contacte amb nosaltres a través d'aquesta adreça Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Subcategories