aprendre a mirar

Taller experimental: A partir de la idea de que els nens del segle XXI estan sobre-estimulats, que això els insensibilitza en la capacitat d'aprenentatge  s'ha concebut aquest "anti-taller", mirar diferent, potser a partir de la meditació, respirant, tancarem els ulls i deixarem que s'instal·li un ABORRIMENT tolerable (si es pot dir així) per "des-instal·lar" la impaciència. Aborrim-nos per després, sense donar-nos compte, emprendre la tasca creativa a partir de composicions efímeres  sense presses ni establint cap rol predeterminat que impliqui realitzar objectes per emportar cap a casa.

Amb materials a l'abast* treballarem, conjuntament i per grups, sobre la taula i buscarem donar forma al desordre i el caos, si és que n'hi ha.

*materials reciclats i reciclables: fang sec, fang liquid, cartrons, papers, fustes, fulles, etc.

Sobre els monogràfics

Els diferents monogràfics són els tallers casuals i que prometen una programació variada amb diferents artistes que ens aportaran idees diferents. Si per altra banda esteu interessats en oferir algún taller singular poseu-vos en contacte amb nosaltres a través d'aquesta adreça Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Subcategories