Horaris extraescolar

Tallers per a nenes i nens a partir de 4/5 anys amb ganes d'iniciar-se en diferents materials i tècniques. Els dimecres és per a nenes i nens de més de 6 anys i partim d'un material diferent. 

El dijous és el dia de l'argila, només treballarem amb fang perquè el considero el material més amè i més ple de possibilitats per als més petits. Aquest taller està obert a la participació d'un familiar per a nens i nenes fins i tot més petits de 4 anys. 

veure l'agenda

Collage

Taller de collage per nens. Amb papers de colors, retalls de revistes, diaris, papers d'scrapbooking, etc. Farem les tapes d'un quadern, un conte o qualsevol objecte que ens proposem. Aquestes propostes tenen una continuïtat i evolucionarem a la creació de diorames, maquetes, etc.

Fang-Modelatge

Dijous és taller familiar en què a La Pampalluga modelarem, transformarem masses de fang i jugarem amb les formes i les diferents possiblitats creatives. Descobrirem la matèria i aprendrem a treballar-la. Un cop al mes realitzarem una peça per emportar. 

Aquest taller està obert a la paricipació familiar així els menors de 4 anys poden participar-ne en companyia dels més grans. Consulteu preus.

A mida que avanci el curs treballarem altres tècniques ceràmiques i no ceràmiques també: el fang i el color, el mural, el torn, la construcció amb xurros i plaques, etc. També farem animals de cartró, i altres cosetes molt creatives per variar i aprendre més.