Embalum

Taller de volum dedicat al cartró. Construirem bitxus, cotxes, cases, coses amb cartró reciclat molt fàcil d'aconseguir i de treballar. Aprendrem a retallar, enganxar, ensamblar, a fer patrons que ens donaran solidesa a les formes i que tindrem preparades pels més petits i/o que improvitzarem amb els més grans.

A LaPampalluga ja fa mesos que guardem cartrons de tot tipus per realitzar aquest taller: capses d'ous, tubs del paper de water o d'al·lumini, caixes de bombetes, de sabates, de nevera, grans làmines d'embalatge de mobles, etc. És el material "gratuit" més accessible dels entorns urbans, les possibilitats creatives són inmenses. 

Imatges d'altres edicions d'Embalum

Enfanga't Dissabte

Enfanga't és el monogràficde ceràmica familiar de LaPampalluga. Orientat sobretot a que els més petits tinguin un primer contacte apassionant amb l'argila i a parents que valorin l'autenticitat de la ceràmica com a mitjà d'expressió artística d'infinites possiblitats creatives i educatives! Llegiu més en aquest article sobre el fang.

Veieu també el calendari per saber quins dissabtes hi ha taller familiar

Capgrossos

Taller de Capgrossos. Aquest taller va sorgir per una necessitat de fer-se  present  al barri i  tenir uns capgrossos com cal que donin al barri on està integrada  LaPampalluga la cirereta de la ilusió i la disbauxa que cal en una festa major com cal. 

Aquests s'han estrenat a la festa major del barri Devesa-Güell just a mitjans de setembre. A la Pampalluga estem convençuts que la imatgeria popular te un component d'autenticitat que amenitza l'ànima festiva de qualsevol poble o ciutat que s'apreciï a si mateixa!